OVER SAM

WIE DE F*CK IS SAM?

Sam is geboren op 3 april 1997 in Tilburg. Ja, hij is nog jong. Misschien zelfs wel de jongste cabaretier van Nederland… Na een aantal jaar in een cabaretduo te hebben gezet besloot Sam alleen verder te gaan. En dat was een groot succes. En nu zijn we drie voorstelling, vele filmpjes en 2x Cameretten verder. 

Sam is een verhalenverteller. Soms misschien een beetje absurdistisch. Hij schrijft alle teksten zelf, ook bespeelt hij de piano en zingt daarbij. 

WAT DOET HIJ?

Sam is cabaretier. Hij vertelt persoonlijke verhalen op een leuke, absurdistische manier. Op dit moment is Sam bezig met het maken van een nieuwe voorstelling. Wil je van daarvan op de hoogte blijven schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ook is Sam spreker. Met zijn humor kan hij een presentaties geven over allerlei thema’s zonder dat het afbreuk doet aan het onderwerp. Voor boekingen als spreker neem contact met Sam op. Dat kan hier.

Zoekt u een leuke act voor uw event? Ook dat doet Sam graag. Als u meer wil weten dan kunt u contact met hem opnemen. Dat kan door hier te klikken of door een mail te sturen naar info@samdezwart.nl.

FACEBOOK

SPEELLIJST

NIEUWSBRIEF

* indicates required


© Sam de Zwart 2019